Väsentligt i matdukstryck
Det är ett föga känt faktum utanför litterära kretsar att den store franske författaren Alexandre Dumas, som skrev De tre musketörerna och Greven av Monte Cristo, även skrev en av de mest omfattande och berömda böckerna i den kulinariska världen. Boken heter Les Grande Dictionnaire de Cuisine eller The Great Dictionary of Food. I den finns några av de mest praktiserade klassiska franska matlagningstekniker som kockar har använt sig av i århundraden. Photowall låter dig njuta av smaken med "A Taste of Napa Valley", "A Special Occasion" och "Still Life with Small Pears" i sin underbara samling av matdukstryck. Den här bilden visar några av de mest eftertraktade vinerna och dryckerna som skålas för och är tillgängliga för världens mest kräsna gourmander. Häng upp dessa matdukstryck på väggarna i ditt vardagsrum och gör dem till en fin mittpunkt som kommer att väcka livliga kulinariska diskussioner. Diskutera om vilken matlagningsmetod som är bäst med din familj och dina nära och kära, med dessa fantastiska matdukstryck omkring dig. Till och med dina barn kommer att få upp ögonen för hur saftiga och välsmakande dessa måltider är, när du introducerar dem till den fina matvärlden med dessa matdukstryck.
Definierade matdukutskrifter
Michelinstjärnan är en utmärkelse som ges av ett mycket strikt sällskap av gourmander som endast delar ut den till de bästa kockarna och restaurangerna i världen. Att ha en Michelinstjärna motsvarar att äga en Congressional Medal of Honor i den militära världen. En stjärna betyder att du är en fantastisk kock, två stjärnor betyder att din skicklighet är nästan utomjordisk, medan tre stjärnor är en nivå av skicklighet och talang som endast är reserverad för gudarna. Photowall ger dig mer att smaka på med "Lunch-Diego Velasquez" i vårt fina sortiment av matdukstryck. Den här bilden skildrar den kamratskap och gemenskap som delas av människor vid måltiden. De berättar också för oss att enkla basvaror och ödmjuka drycker fortfarande kan skapa en atmosfär av aptit och överflöd. Det finns praktiskt taget ingen förberedelse som är så enkel att den inte kan väcka en känsla av aptit hos de människor som tar del av den. Ge dessa matdukstryck en hedersplats ovanpå din sovplats, så att du alltid har en hemtrevlig och varm atmosfär i ditt sovrum. Du och dina nära och kära kan titta på dessa matdukstryck i timmar i sträck.
Smaklig och utmärkt
Ända sedan människan lärde sig att sätta kött på elden har den kulinariska världen uppfunnit allt mer kreativa metoder för att sätta mat på bordet. Från användningen av kol och trä för att ge köttet en särskild smak, till användningen av olika sorters viner för matlagning, till användningen av kryddor och kryddor, verkar det inte finnas någon ände på utvecklingen och framstegen inom den kulinariska konstformen. I modern tid är eld inte det enda sättet att tillaga mat på. Elektriska spisar har dykt upp för att göra sitt avtryck i köket. Induktionshällar som utnyttjar elektromagnetisk kraft sparar tid och ansträngning när man förbereder måltider. Och under det senaste decenniet har en apparat som kallas sous vide använts för att tillaga mat i låga, fasta temperaturer som garanterat håller kvar smaken av marinader och kryddor. När du lagar mat med denna apparat kan du också vara säker på att köttet är mjukt på gaffel och jämnt tillagat inifrån och ut. Mänskligheten har verkligen kommit långt från att spetsa en köttbit på ett spjut och placera den över öppen eld. Dessa matdukstryck är avsedda att påminna oss om den rika historia och den fantastiska framtid som väntar oss inom maten.